Arzum Papatya Serisi ile Mutfağınıza Renk Katın

08-03-2018 16:53
Arzum Papatya Serisi ile Mutfağınıza Renk Katın

Arzum Papatya Serisi ile Mutfağınıza Renk Katın

Merhaba Hanımlar,

Mutfağınızı Arzum Papatya serisi ile şenlendirin.

Mutfakta vakit geçirmeyi seviyorum diyen hanımlara güzel bir haberimiz var.

Kadınların mutfakta geçirdiği zamanları daha eğlenceli hale getirmek ve kalitenin yanı sıra göze hitap etmesi açısından da özenle hazırlanmış "Arzum Ar9004 Pro Papatya Set ” serisi ile karşınızdayız. Tasarımı ve birbirinden güzel renk seçenekleriyle hem gözünüze hitap edecek hem de kolay kullanımı ile sevgiyle hazırlayacağınız sunumlarınızın lezzetini en üst seviyeye çıkarabilecek bir ürün.

Mutfağımı seviyorum, zamanımın çoğunu burada geçiriyorum diyen hanımlar, seçimini Arzum’ un 4 lü serisinden yana kullanarak baharın ışıl ışıl renklerini mutfağınıza taşıyabilirsiniz. Mürdüm, Papatya ve Mercan gibi dinamik ve sıcak renkleriyle, hazırladığınız sunumları göze hitap eden görsel bir şölene dönüştürebilirsiniz.

Kahvaltısız evden çıkmam dediğinizde;

Plus X dizayn ve kullanım kolaylığı ödüllü Tostçu Delux Izgara ve Tost Makinesi, çizilme direncine sahip 5 katmanlı çift taraflı döküm granit plakaları ile sağlıklı ve keyifli kahvaltılarınızın baş tacı olmaya aday.

Şöyle okkalı köpüklü bir kahve içeyim dediğinizde;

4 fincan kapasiteli Arzum Okka Minio ile kahvenizi hem kısa sürede pişirip sevdiklerinize zaman ayırabilecek hem de keyifli sohbetlerinizi mis kokusu ve bol köpüğü ile taçlandırabileceksiniz.

Günün yorgunluğunu çay içmeden atamam dediğinizde;

Haraketli filtre alternatifi ile hazırlayacağınız çayınız, uzun süre tazeliğini koruyarak en derin sohbetlerinizin ve tüm yorgunluğunuzun demi olacaktır.

Ailenize, konuklarınıza enfes yemekler pişirmek için mutfağınıza geçtiğinizde;

Plus X Award güçlü 1500 W motoru ile kolaylıkla doğrayıp harmanlayacağınız malzemelerinizle enfes yemekler hazırlarken hem sağladığı kolaylıkla zaman kazanacak hem de renkleri ile mutfağınıza şıklık katacaksınız.

 

Mutfağınızın aşkı Arzum olacak.

 

 

 


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.